SAĞLIK-SEN: TEHDİT VE HAKARET YOK

Sağlık-Sen Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, Şehir Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde görevli bir doktoru tehdit ettikleri yönündeki iddialara yanıt verdi.

SAĞLIK-SEN: TEHDİT VE HAKARET YOK
11 Ocak 2019 Cuma 16:03

Sağlık-Sen Şube Başkanı Köksal, yeni açılan Eskişehir Şehir Hastanesi’ne çalışanların sorunlarını tespit etmek amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek, yoğun bakımda görevli doktorla ilk defa karşılaştıklarını, doktorun kendilerine bu alanda ziyaret gerçekleştiremeyeceklerini, kendisinin ise sendikaların her çalışma alanını gezme, sorunları dinleme ve çalışanlar ile görüşebileceklerini ilettikleri ifade etti.   Yoğun bakım ünitesinde görevli doktoru tehdit etmediklerini söyleyen Köksal, olay anında yanlarında bulunan özel güvenlik görevlilerinin konuşmaların her anına şahit olduğunu, doktor tarafından verilen ifade de hakaret ve tehdidin yer almadığını kaydetti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ceylan Akın - 5 yıl önce
Bu HHK'dan tüm Eskişehir bıktı.