Prof. Görenek gururumuz oldu

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent Görenek, Türk Kalp Vakfı Ulusal Kalp Sağlığı Danışma Kurulu üyeliğine seçildi.

Prof. Görenek gururumuz oldu
21 Şubat 2017 Salı 15:19

Konuyla ilgili yapılan açıklamada; Prof. Dr. Bülent Görenek’in seçildiği danışma kurulunun esas görevi, vakfın kalp sağlığı alanındaki politikalarının belirlenmesine ve güncel kalp sağlığı konularında görüş ve tutum oluşturulmasına yardımcı olduğu belirtilerek, “ Türk Kalp Vakfı’nın diğer sivil toplum kuruluşlarıyla ortak çalışmalar geliştirmesi ve gerçekleştirmesine yardımcı olmak da bu kurulun önemli görevleri arasındadır. Prof. Dr. Bülent Görenek yurt dışı ve yurt içindeki diğer kardiyoloji derneklerindeki çalışmalarına ilave olarak Türk Kalp Vakfı Danışma Kurulu’nda 4 yıl süreyle görev yapacaktır. 1975 yılında kurulan Türk Kalp Vakfı çağımızın en önemli sorunlarından olan kalp hastalıklarının önlenmesi ve halkın aydınlatılması konusunda önemli çalışmalara imza atmaktadır” denildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.