Özel Gürlife Hospital Eskişehir’in Sağlıkta Yeni Yüzü

Özel Gürlife Hospital, Eskişehir halkı için yüksek kaliteli, hızlı ve güvenilir hizmet vererek özel sağlık sektöründe öncü olmayı hedefleyen bir hastanedir. Özel Gürlife Hospital; çeşitli özel sağlık sigortaları ve anlaşmalı kurumlar ile sözleşmeli olarak hizmetlerini sürdürmektedir.

Özel Gürlife Hospital Eskişehir’in Sağlıkta Yeni Yüzü
23 Ocak 2020 Perşembe 17:12

27 Ağustos 2018 yılında Tepebaşı bölgesinde faaliyete geçen hastane, an itibariyle geniş branş skalası, tecrübeli uzman doktor ve personeliile hizmet vermektedir. 46’sı Yoğun Bakım Yatağı (Yetişkin Yoğun Bakım, Yeni Doğan Yoğun Bakım, Kardiyo- vasküler Yoğun Bakım ve Kardiyoloji Yoğun Bakım) olmak üzere 154 Hasta Yatağı ve 44 Günübirlik Servis Yatağı ve 5 ameliyathanesive en son teknoloji cihazları ile şehrimizin en büyük özel hastanesi olma niteliğindedir.

Uluslararası Sağlık Turizmi Yetki Belgesi’ne de sahip olan Özel Gürlife Hospital, sadece Eskişehir’e değil yurtdışına da hizmet vermek için çalışmalarını yürütmektedir.

Özel GürlifeHospital, sağlık hizmetlerinin yanında, sosyal ve kültürel etkinliklerde ilk olma yolunda çalışmalar gerçekleştirmektedir. “Halk Sağlığı- Sağlıklı Yaşam Panelleri” kapsamında uzman doktorlarımızın katılımları ile Eskişehir’de faaliyet gösteren firma ve derneklere yönelik seminerler vermektedir. Sosyal sorumluluk projesi olarak hayat bulan bu faaliyetlerle amaç, Eskişehir halkını sağlık konusunda bilgilendirmektir.


Etiketler; #gürlife
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.