NURTEN HAVAN ELLERİYLE ŞİFA DAĞITIYOR

Eskişehir’de 5 yıldır Bioenerji Uzmanı olarak görev yapan Nurten Havan bioenerji tedavinin ne olduğunu, ne gibi hastalıklara iyi geldiğini aktardı.

NURTEN HAVAN ELLERİYLE ŞİFA DAĞITIYOR
09 Nisan 2019 Salı 15:16

Eskişehir’de 5 yıldır Bioenerji Uzmanı olarak görev yapan Nurten Havan bioenerji tedavinin ne olduğunu, ne gibi hastalıklara iyi geldiğini aktardı.

Bioenerjinin tamamlayıcı tıp olduğunu ifade eden Havan, “Bioenerji tamamlayıcı tıptır. Asla tıbbın yerine geçmez. Bize gelen hastalara ilaçlarına devam etmelerini söylüyoruz. Biz işin tıbbi kısmına karışmayız. Bizim yöntemimiz enerjik anlamda bir çalışma.  Yaptığımız çalışma sonucunda hastalarımızdan doktorlarına gidip tetkik yaptırmalarını tavsiye ediyorum. Kan değerlerine bakılmasını istiyorum.  Ne kadar değişime uğradıklarını ne kadar yol kat ettiğimizi böylece öğrenmiş oluyoruz. Daha inandırıcı oluyor. Asla doktorunuza gitmeyin söz konusu değil” dedi. Havan, olumlu geri dönüşler aldıklarını ifade etti. AccessBarss ve Theta Healing, Matrix İnform eğitimleri alarak Eskişehir’de biyoenerji alanında çalıştıklarını ifade eden Nurten Havan, Türkiye’nin çeşitli illerinden ve yurt dışından birçok vatandaşa hizmet verdiklerini söyledi.

UZAK SEANSLAR DA MÜMKÜN

Havan uzak seanslarının da olduğunu belirtti. Bioenerjinin pek çok hastalığa iyi geldiğini ifade eden Havan, “Fizikisel ve ruhsal rahatsızlığı olan herkes bioenerjiye tanışabiliyor. Guart, strese bağlı şikayetler, depresyon, panik atak, unutkanlık, otizm, bilinçaltı temizliği, sırt-boyun ve bel ağırlığı, bel ve boyun fıtıkları, eklem hastalıkları, kireçlenme, denge bozukluğu, kalp rahatsızlığı, kanser gibi birçok hastalık üzerinde etki gösteriyor” dedi. Sadece hastalara değil yaşam kalitesini artırmak isteyen pek çok kişinin geldiğini belirten Havan, “Hayattaki tıkanıklarını, kısır döngülerini değiştirmek, para, ilişkiler, eş gibi durumlarda da sonsuz açılımlar  yapan sistemler var. Dikkat eksikliği, konstarasyon, hiperaktivite, öğrenim güçlüğü çeken çocuklar, işlerinin açılmasını isteyenler de geliyor” diye konuştu. Doğuştan gelen yeteneği geliştirdiğini söyleyen Havan, “Babamın ananesinden bana genetik olarak geçmiş bir yetenek. Ama bu yeteneği tek başına kullanmak çok başarılı sağlamaz. Bilgi her zaman güçtür. Aldığımı bütün yerli ve yabancı eğitimlerde bu işi daha başarılı hale taşımama yardımcı oldu. Sadece eğitimi alıp yeteneği olmayan insanların başarılı olma şansı çok düşük” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.