Muayene ücretlerine zam!

Kamu, özel, üniversite hastanelerinde vatandaştan alınan muayene katılım payının yüzde 20 ile yüzde 60 arasında arttığı belirtildi.

Muayene ücretlerine zam!
08 Şubat 2017 Çarşamba 15:12

SGK ile anlaşmalı özel hastanede muayene olmanın bedeli 18 lira olurken aynı gün iki doktora muayene olmanın bedeli de 33 liraya çıktı.  Noyan Doğan'ın Hürriyet gazetesinin bugünkü (8 Şubat 2017) nüshasında yayımlanan 'Bu yazıyı okumadan hastaneye gitmeyin!' başlıklı yazısı şöyle: “Kamu, özel, üniversite hastanelerinde vatandaştan alınan muayene katılım payı yüzde 20 ile yüzde 60 arasında arttı. SGK ile anlaşmalı özel hastanede muayene olmanın bedeli 18 lira oldu. Aynı gün iki doktora muayene olursanız cebinizden 33 lira çıkacak. Vatandaşın, ister kamu olsun, ister özel, isterse de üniversite hastanelerinde muayene olmak için ödediği katkı payı yüzde 20 ile yüzde 60 arasında arttı. Bundan sonra, özel hastanede muayene olacaklar cebinden 15 lira, devlet hastanesinde muayene olacaklar ise 6 lira ödeyecek.”
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.