KİM BU LİYAKATSİZ YÖNETİCİLER?

Türk Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Hüseyin Kararman, ilde sağlık alanındaki görev alan yöneticilere serzenişte bulunan liyakatsizlik yakıştırması yapan Sağlık Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal’a göndermede bulundu. 

KİM BU LİYAKATSİZ YÖNETİCİLER?
24 Temmuz 2019 Çarşamba 21:23

Türk Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Hüseyin Kararman, ilde sağlık alanındaki görev alan yöneticilere serzenişte bulunan liyakatsizlik yakıştırması yapan Sağlık Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal’a göndermede bulundu.

"Kim bu liyakatsiz yöneticiler?" diye soran Kararman, “Bir sendika Başkanı, ilde ki sağlık tesislerinde liyakatsiz yöneticilerden bahsetmiş. Karanlıkta göz kırparsanız kimse görmez ve bilmez. Milyarlık yatırım yapıldı demişsin, bu yatırımı yapanlar babanın oğlu mu ? Onları savunmak sana mı kaldı ? Kendilerini koca şirketi savunamıyorlar mı?  Yoksa bu yatırımı devletin yapmadığından haberin yok mu? Niyet üzüm yemek mi? Bağcıyı dövmek mi? Dürüst ve açık olmak lazım!  Kim bu liyakatsiz yöneticiler?  İdarecilerden her gördüğüne sizi kast etmedim diyorsun bunu duyuyoruz.  Mesela; Referans olduğunuz karı-koca idareci olan çiftlerden mi bahsediyorsunuz?  İdarecilik Allah vergisi olsa gerek!  Omuzlarınız ağrıdığında masaj yaptırdığınız, elpençe divan duran yöneticiden mi söz ediyorsunuz? Canı isteyince işe gelip, canı isteyince giden müfettişin zar-zor kapattığı ve 1/8 oranında maaştan kesme cezası alan ve bu cezayı ödüle dönüştürüp başhekimlik yapan kişiden mi bahsediyorsunuz? Hala bilemediysek gassallık tan seküler yaşama ram olan ve sağlık bakanlığında başarı merdivenlerini hızla tırmanan müdürden mi bahsediyorsunuz? Ha galiba buldum, başka sendika üyesiyken Sağlık Sen’e transfer olan,(muhtemelen geçmişte ki seceresini kapatmak için) 2 yıl NT mağazasında çalışan, her yerde sizin nöbetçi şahitlliğinizi yapan zattan mı bahsediyorsunuz?  (Bozacı, şıracı misali) Yoksa bir zamanlar hakkında zehir zemberek laflar ettiğiniz ve sonra her ne hikmetse kanka olduğunuz hani devletin resmi sağlık müdürlüğü sitesinde size cevap veren kişiden mi bahsediyorsunuz?  Dur az kaldı buluyoruz ,yoksa kimin nerede çalıştırılmasının uygun olacağını size soran ve sizin talimatınızla servisleri dizayn eden biri ,isteğinizi yerine getirmedi mi?  Ona mı liyakatsiz dediniz ? Yaklaştığımı hissediyorum. Bir zamanların bölge hastanesini, ilklerin hastanesini kuşa çevirirlerken, özellikli birimleri bir bir kapatıp neredeyse semt polikliniği haline getirilen mahalle başkanlarını ağırlamakla meşgul idareciler mi liyakatsiz?  Yoksa koltuğuna göz koyduğunuz, bunu aleni dillendirdiğiniz yöneticimi liyakatsiz? Daha önce müdür yardımcısı iken görevden alınan şimdi ise tekrar müdür yardımcısı yapmaya çabaladığın kadın kolları başkanı na sözleşme imzalatmayan yöneticiler mi liyakatsiz...?  Ya da Ş..….. kafede hazırlayıp siyasilere sunduğunuz listede olmayanlar mı? Sayın Başkan yorma bizi, kim bu liyakatsizler? söyle bizde bilelim” dedi. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakikat - 5 yıl önce
Bu NT mazasında kasdedilen kkmdir bilmem ama araştirilsin kesin fetö cüdür.