İYİ Partili vekiller: Sokağa çıkma yasağı ilan edilsin

İYİ Parti milletvekilleri Lütfü Türkkan ve Aylin Cesur, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya Türkiye'de sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi için çağrıda bulundu.

İYİ Partili vekiller: Sokağa çıkma yasağı ilan edilsin
15 Mart 2020 Pazar 23:39

İYİ Parti’den ‘OHAL ve sokağa çıkma yasağı ilan edilsin’ çağrısı geldi. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ve Isparta Milletvekili Aylin Cesur, sosyal medya hesaplarından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya, korona virüsü nedeniyle Türkiye’de sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi çağrısında bulundu. İki milletvekili de mesajlarında İtalya’yı örnek göstererek, durumun daha kötüleşmesinin önüne geçmek için bu tedbirlerin şart olduğunu yazdı. Aylin Cesur, sokağa çıkma yasağının 15 gün uygulanmasını isterken, Lütfü Türkkan yasağın yarından itibaren geçerli olması gerektiğini belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.