FİZYOMER’DEN ESPARK ŞİRKETİ’NE İNDİRİM

Eskişehir Espark Şirketi ile Fizyomer Terapia Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi arasında indirim anlaşması yapıldı.

FİZYOMER’DEN ESPARK ŞİRKETİ’NE İNDİRİM
18 Haziran 2019 Salı 10:48

Eskişehir Fizyomer Tıp Merkezi’nde gerçekleşen imza töreninde konuşan  Espark Şirketi Yönetim kurulu başkanı Ali Rıza Özsaltık, “Eskişehir Büyükşehir belediyesine bağlı Espark Şirketi mensuplarıyla, kentimizin güzide sağlık kuruluşlarından biri olan  Fizyomer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi ile işçilerimizin sağlığı ile ilgili olarak sözleşme  imzalamış bulunuyoruz.Fizyomer çalışanlarımıza çok güzel bir olanak sağladı. Her 2 tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. Başta Fizyomer’in kurucusu olan Türkan Tünerir olmak üzere tüm yöneticilerine teşekkürlerimi sunarım” ifadelerini kullandı.

İki kurum arasında yapılan anlaşma ile ilgili konuşan Fizyomer Terapia Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi Kurucusu ve Tıbbi Direktörü Dr. Türkan Tünerir, “Espark şirketi ile yapmış olduğumuz bu anlaşma ile Espark şirketi çalışanları ve 1. derece yakınları Fizyomer’deki tüm sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanabilecekler. İşçilerimize sağlıklı olarak çalışabilmeleri için Fizyomer’deki tüm imkanları sunacağız. Hayırlı olsun” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.