FİZYOMER- TÜFAD ARASINDA İNDİRİM ANLAŞMASI

Fizyomer Terapia Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi ile Türkiye Futbol Antrenörler Derneği (TÜFAD)  Eskişehir Şubesi arasında indirim anlaşması imzalandı.

FİZYOMER- TÜFAD ARASINDA İNDİRİM ANLAŞMASI
26 Nisan 2019 Cuma 13:52

Fizyomer Terapia Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi ile Türkiye Futbol Antrenörler Derneği (TÜFAD)  Eskişehir Şubesi arasında indirim anlaşması imzalandı. İmzalanan protokol ile TÜFAD’a bağlı antrenörler Fizyomer’de yapılan tedavilerden indirimli yararlanabilecek.

Bir kafede düzenlenen imza töreninde TÜFAD Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Bingöl, Fizyomer Terapia Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi Tıbbi Direktörü Dr. Türkan Tünerir yer aldı.  İmza töreninde konuşan Bingöl, “Yaptığımız anlaşma ile derneğimize üye antrenörler Fizyomer’e gittiği zaman indirimli sağlık hizmeti alacaklar. Fizyomer’in bize gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. TÜFAD’a ve üyelerimize hayırlı olsun diliyorum” ifadesinde bulundu.

Fizyomer Terapia Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi Tıbbi Direktörü Dr. Türkan Tünerir ise, “Tıp merkezi olarak vermiş olduğumu tüm hizmetlerde TÜFAD Eskişehir Şubesi üyelerine ve birinci derece yakınlarına indirimli olarak hizmet vereceğiz. Kimse hastalanmasın ama hastalandıkları zaman Fizyomer yanlarında olacak. Erken tanı çok önemli. Bizde bu yönden sizlerin yanında olmak istedik” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından protokol imzalandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.