ESOGÜ Tıp Fakültesi ile Kamu Hastaneleri Birliği omuz omuza

Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Prof. Dr. Başar Sırmagül ile Hastane Başmüdürü Mesut Sarıbardak, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Tunga Barçın’ı makamında ziyaret etti.

ESOGÜ Tıp Fakültesi ile Kamu Hastaneleri Birliği omuz omuza
07 Şubat 2017 Salı 11:53

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başhekim Sırmagül, hastane çalışmaları hakkında bilgi vererek Barçın’ı yeni görevine başlaması nedeniyle tebrik ederek, “Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile işbirliğine her zaman hazırız. Üzerimize düşen her konuda temas halinde olacağız” dedi.Genel Sekreter Barçın, nazik ziyaretten dolayı teşekkür ettiğini ifade ederek, “Amacımız sağlık hizmetlerinin daha kaliteli ve etkin bir sunumunu yapabilmek, karşılaşılacak sorunları aşmak için projeler üretmektir. Bu aşamada tıp fakültesi ile karşılıklı olarak dayanışma içinde olacağımızı düşünüyorum. Yakın ilgisi nedeniyle Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin değerli yöneticilerine teşekkür ederim” diye konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.