ESKİŞEHİR’İN GURURU OLDULAR

Eskişehir'de yılın hekimleri belli oldu. 3 hekimden biri olan Yunus Emre Devlet Hastanesinde Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Psikiyatri Bölümünde görev yapan Uzman Doktor Hüseyin Ünlü ise ödül belgesini Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ'ın elinden aldı.

ESKİŞEHİR’İN GURURU OLDULAR
17 Mart 2017 Cuma 14:36

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ünlü, "14 Mart Tıp Bayramımızı, Cumhurbaşkanımızın ev sahipliğinde Beştepe Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen bir törenle kutladık. Düzenlenen törende, Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Recep Akdağ, Eskişehir'de ‘Yılın hekimi’ seçilmem nedeni ile bana ödül belgesi takdim etti. Çok mutlu oldum. 42 yıllık hekimim. Mesleğimi severek ve isteyerek yapıyorum. Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ'ın ödül belgesin de, ‘Değerli meslektaşım, insan hayatının kutsallığına inanarak sevgi ve sabırla mesleğinizi icra etmenizden ve halkımızın sağlığı adına gösterdiğiniz samimi gayretlerinizden dolayı tebrik ediyor ve başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum' demektedir” dedi.
Eskişehir'de yılın hekimi seçilen diğer doktorlar ise şöyle:
"Eskişehir 112 acil de görev yapan Dr. Kaan Hemen ve Aile Hekimi Hakan Ergül."
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.