ESKİŞEHİR ŞEHİR HASTANESİ TÜRKİYE'NİN EN İYİSİ

Eskişehir Şehir Hastanesinde Sağlıkta Kalite Standartları değerlendirmesi gerçekleştirildi.

ESKİŞEHİR ŞEHİR HASTANESİ TÜRKİYE'NİN EN İYİSİ
11 Haziran 2019 Salı 14:51

Eskişehir Şehir Hastanesinde Sağlıkta Kalite Standartları değerlendirmesi gerçekleştirildi. Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü, Verimlilik Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı tarafından, Eskişehir Şehir Hastanesinde  SKS (Sağlıkta Kalite Standartları) değerlendirmesi gerçekleştirildi.

Sağlık tesislerinde etkinlik ve verimliliği değerlendirmek, problemlerin kaynağında tespit edilip çözüme kavuşturulması ve verimli hizmet sunumunu gerçekleştirmek amacıyla yapılan değerlendirme, 22-23-24 Mayıs 2019 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç.Dr.Uğur Bilge 3 gün süren değerlendirme sırasında bakanlık ekibinin hastanenin hizmet verdiği tüm tıbbi ve destek alanları ziyaret ettiklerini, hastaların, hasta yakınlarının, çalışanların gereksinim ve beklentileri, yürürlükteki mevzuat, Bakanlık hedefleri ve uluslararası kaynaklar göz önüne alınarak verimlilik değerlendirilmesi yapıldığını ve Sağlık Bakanlığı Verimlilik Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığıncaaçıklanan değerlendirme sonucu Eskişehir Şehir Hastanesinin 100 tam puan üzerinden yapılan değerlendirmede 99.21 puan aldığını belirtti.

Alınan puanın memnuniyet verici olduğuna değinen Müdür Bilge;Bakanlık Ekibi tarafından Şehir Hastanemizde tespit edilen iyi uygulama örneklerinin, diğer sağlık tesislerine önerileceğinin de altını çizdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.