Büyükşehir’den Ramazan’da sağlıklı beslenme semineri

Büyükşehir Belediyesi Eskişehir halkına yönelik eğitici sosyal hizmetlerine devam ediyor. Ramazan ayına hazırlık olarak “Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Aktivite Semineri” düzenlendi.

Büyükşehir’den Ramazan’da sağlıklı beslenme semineri
24 Mayıs 2017 Çarşamba 16:12

Büyükşehir Belediyesi Eskişehir halkına yönelik eğitici sosyal hizmetlerine devam ediyor. Ramazan ayına hazırlık olarak “Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Aktivite Semineri” düzenlendi.

    Büyükşehir Belediyesi tarafından Eskişehirli kadınlara yönelik olarak, Ramazan ayında beslenme konusunda yanlış bilinenler ve bunların sonucunda yaşanılan rahatsızlıklarla ilgili olarak geniş katılımlı bir seminer düzenlendi.

     Büyükşehir Belediyesi Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi’nin düzenlediği seminerde, Diyetisyen Şenol Yıldız, oruç tutanların yaptığı beslenme yanlışları ve ayrıca Ramazan’da sağlıklı beslenmenin yanı sıra, fiziksel hareketlerle kilo almanın önüne nasıl geçileceği konularında bilgiler vererek katılımcıların sorularını yanıtladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.