BALKONDAN DÜŞEN 1,5 YAŞINDAKİ ESRA BEBEK İÇİN A RH(-) KAN ARANIYOR

Balkondan düşen Esra bebek için acil kan aranıyor.

BALKONDAN DÜŞEN 1,5 YAŞINDAKİ ESRA BEBEK İÇİN A RH(-) KAN ARANIYOR
20 Eylül 2017 Çarşamba 15:24

İki Eylül Gazetesi'nde yer alan habere göre; Aşağısöğütönü TOKİ konutlarında önceki gün yaşan olayda bir bebek balkondan düştü. Kahraman ailesinin 1,5 yaşındaki bebeği Esra ağır yaralandı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan ve durumu ağır olduğu belirtilen Esra bebek için doktorlar ve hastane personeli seferber oldu. Esra bebeğin balkondan nasıl düştüğü ile ilgili de soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan Esra bebek için acil kan ihtiyacını karşılamak için sosyal medyadan bir duyuru yayınlandı. Söz konusu duyuruda, "Eskişehir tokide balkondan düşen 1.5 yaşındaki bebeğe acil A RH NEGATİF kana ihtiyaç vardır. Verebilecek olanlar Osmangazi Tıp Fakültesi Hastanesine 'Esra bebe'k diye başvurabilir. İletişim: Alper Tunga Coşkun 0536 244 98 19" ifadelerine yer verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.