Ayhan Sezer rakiplerini konuşmaya davet etti

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer ve ekibi, Esgündem26.com’u ziyaret etti. Sezer, ziyarette saha çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ayhan Sezer rakiplerini konuşmaya davet etti
01 Mart 2018 Perşembe 11:02

Esgündem26.com - Yaklaşık iki yıldır sahada seçim çalışması yürüten ETO Başkan Adayı Ayhan Sezer, “Mart ayının başı itibariyle tekrar çok yoğun bir şekilde çalışmaya başlayacağız. Hem üye bazlı hem de grup bazlı çalışmalarımız olacak. Projelerimizi sahada anlatma anlamında yoğun bir çalışma yürüteceğiz. Bu konuda iddialıyız” dedi.  


 

“Odanın tüm imkanlarını bu seçimler için seferber etmiş durumdalar”

Rakiplerinin performansını da değerlendiren Sezer, mevcut yönetimin Oda imkanlarını seçim kampanyasında kullandığını iddia ederek, “Herkes elindeki imkan ve olanakları kullanıyor. Herkesin iddialı olduğu bir alan var. Mevcut yönetim Ticaret Odası’nın nimetlerini kullanıyor. Odanın tüm imkanlarını bu seçimler için seferber etmiş durumdalar. Bizim saha hakimiyetimiz var. Üyeye yönelik çalışmalarımızla ön plandayız.  Sahaya hakim olan, üyeye kendisini samimi bir şekilde anlatabilen bu seçimlerde öne çıkacak.  Burada üye kazanacak. Bizim amacımız üyeyi büyütmek, üyeyi zenginleştirmek ve üye bazlı bir Ticaret Odası oluşturmak” ifadelerini kullandı.

‘Ticaret Odası aidat almaktan başka ne işe yarar’ sorusuyla çok fazla karşılaşıyoruz

Sahada, üyeyle yaptıkları görüşmelerde kendilerine iletilen sorunlardan da bahseden Sezer, “

Oda’dan şikayet had safhada. Üyelerimiz ‘Odanın kendilerini yalnız bıraktığını’, ‘Odanın aidat almaktan başka hiç bir işlevi olmadığını’, ‘herhangi bir sorunda üyeye sahip çıkılmadığını’, ‘kendi kendilerine ticaret yaptıklarını’, ‘odanın çatı kurum görevini yerine getiremediğini’ dillendiriyor.  Bunun yanında üyelerimiz ‘ekonomik sıkıntısının had safhada olduğunu’, ‘Eskişehir ticaret hayatının küçüldüğünü’, ‘Eskişehir’de ticari anlamda Ticaret Odasının bir katkı sağlayamadığını’, ‘hem şehir merkezinde hem de Teknik Sanayi Sitelerinde çok büyük eksiklerin olduğunu’,  ‘Ticaret Odasının sadece seminer, açılış ve kokteylden ibaret olduğunu’ dile getiriyor. ‘Ticaret Odası aidat almaktan başka ne işe yarar’ sorusuyla çok fazla karşılaşıyoruz” dile getiriyor” dedi.



 

Siyaset şuanda gündemimizde yok

Sezer, ‘milletvekilliği’ iddialarına şöyle yanıt verdi: “Ben siyaseti Eskişehir’de en üst seviyede bıraktım. İl başkanlığı sonrası siyaseti sonlandırdım.  Milletvekilliği hedefim olsaydı oradan çok daha kolay geçerdim. Biz ana mesleğimiz olan ticari hayata döndük. Siyaseti noktalandırdık. Gün doğmadan neler doğar ama siyaset şuan gündemimizde yok.”


 

Üye üç adayı yan yana görmek istiyor

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adaylarını, televizyonda konuşmaya davet eden Sezer, “Üyeler başkan adaylarını hem vizyonuyla, hem donanımıyla, hem de bilgi, birikimiyle beraber bir platformda görmek istiyorlar. Madem kırıp dökmeden, medeni cesaretimiz var, Eskişehir’in tüm üyelerini kapsıyoruz, bu bir Eskişehir ticaretine katkı yarışı o zaman üç adayda televizyonda bir araya gelebiliriz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.