Yenikent’te kadınlardan yılsonu sergisi

Odunpazarı Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (OMEK) Yenikent Kurs Merkezi Yıl Sonu Sergisini açtı.

Yenikent’te kadınlardan yılsonu sergisi
24 Mayıs 2018 Perşembe 15:41

OMEK Yenikent Kurs Merkezi’nde açılan atölyelerde yıl boyunca eğitim gören atölye katılımcıları yılsonu sergisi açtı. Seramik Park’ta gerçekleşen yılsonu sergi açılışında Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt ile çok sayıda atölye katılımcısı bulundu.

Açılışta konuşan Başkan Kazım Kurt, “Bizim temel amacımız kadınların boş zamanlarını iyi değerlendirmesini sağlamak. Bu değerlendirmeyi yaparken de aile ekonomisine katkı sunmayı sağlayacak bir çalışma içinde olmak istiyoruz. Odunpazarı’nda bu son 2 yıldır gerçekleşmeye başladı. Eğer üzerimi örgütleyebilirsek ve örgütlenmeyi yayabilirsek yararlı bir sonuç elde etmiş oluruz. Seramik Park bundan sonra Engelsiz Kültür ve Sanat Merkezi olarak da kullanılacak.  Çalışmalarımızda bu doğrultuda adımlar atarsak, Yenikent’te de buna uygun ortam var. Hem engelli çocuklarımız hem engelli aileleri için yararlı iş yapmış oluruz. Desteklerinizi, katkılarınızı bekliyoruz. Bu sergide de güzel şeyler göreceğimizi biliyorum. Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşantınızda başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Kurt’un konuşmasından sonra sergi açılışına geçildi. Atölye katılımcıları ile birlikte sergiyi gezen Başkan Kurt, katılımcılardan eserleri ile ilgili bilgi aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.