Unutulmaz replikler

Pek çok film hafızalarda sözleri ile yer edindi.

Unutulmaz replikler
14 Haziran 2019 Cuma 17:54

İşte unutulmaz bazı film replikleri:

Sırf zenci diye, birinin güzel bir araba kullanması onu çaldığı anlamına gelmez. Tamam, ben bunu çaldım ama zenci olduğum için değil.  ” Siyah Giyen Adamlar 3″

“Eğer yanıtlarım seni korkutuyorsa, o zaman korkutucu sorular sormaktan vazgeçmelisin…”  Pulp Fiction"

Ağlayınca hiçbir şey geçmiyor anlıyor musun? “Leon”

Jeny ve ben köfte ve patates gibiydik.  ”Forrest Gump”

Para silahtır ama siyaset, tetiği ne zaman çekeceğini bilmektir. ”The Godfather”

İnsanların daha güvenli araba kullanmasını istiyorsan, hava yastıklarını çıkartıp, boyunlarını hedef alan bir maket bıçağı yerleştir. Kimse saatte 5 kilometreden fazla hız yapamaz. ”Dr. House”

Hala o iki İtalyan bayanın ne söylediği hakkında fikrim yok. Doğrusunu isterseniz, bilmek de istemiyorum. Bazı şeylerin söylenmemesi daha iyidir. Söyledikleri şeyin, kelimelerin ifade edemeyeceği kadar güzel ve kalbinizi sızlatacak kadar duygulu bir şey olduğunu düşünmek istiyorum. ”Esaretin Bedeli”

Çünkü bilirsin; noktayı koymak ne kadar zor olsa da, tamamlanmamış cümleler eksik kalmışlara göre daha az acı verir.  “Dedemin İnsanları”

-Lütfen ateş etmeyin, ben Polonyalıyım.

 Neden o zaman o lanet olası Alman paltosunu giyiyorsun ?

 – Üşüyorum.  "Piyanist"

Çocukken, her akşam yatmadan önce, Tanrı’ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün ,Tanrı’nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı’ya günahlarımı affetmesi için dua ettim. "Al Capone"

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.