ÜÇ BAŞKAN ‘MEMLEKETİMDEN İNSAN MANZARALARI’NI İZLEDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç, Şehir Tiyatroları’nın sahnelediği ünlü şair Nazım Hikmet’in ‘Memleketimden İnsan Manzaraları’ oyununu birlikte seyrettiler.

ÜÇ BAŞKAN ‘MEMLEKETİMDEN İNSAN MANZARALARI’NI İZLEDİ
03 Kasım 2017 Cuma 14:37

Eskişehir’i yöneten üç belediye başkanı, Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarının yeni sezon oyunlarından Nazım Hikmet’in eseri ‘Memleketimden İnsan Manzaraları’nı birlikte izlediler. Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Haller Gençlik Merkezi Tepebaşı Sahnesi’nde oyunu izlemek için salona girdiklerinde tiyatro severler tarafından alkışlandılar.

Oyunu çok beğenen Büyükerşen, Kurt ve Ataç oyuncuları performanslarından dolayı ayakta alkışladılar. Salonu dolduran Eskişehirliler oyundan sonra Büyükerşen, Kurt ve Ataç’a büyük ilgi gösterdiler. Oyundan sonra kulise giden üç başkan oyuncuları ve ekibi teker teker kutlayarak, birlikte fotoğraf çektirdi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.