TÜYAP Eskişehir Kitap Fuarı Aralık’ta…

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliğiyle, Eskişehir Valiliği, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Eskişehir Ticaret Odasının (ETO) desteğiyle Eskişehir Kitap Fuarı gerçekleştirilecek.

TÜYAP Eskişehir Kitap Fuarı Aralık’ta…
22 Kasım 2018 Perşembe 13:04

Eskişehir Ticaret Odası-TÜYAP Fuar Merkezi'nde 11-16 Aralık'ta yapılacak ve bölgenin kültürel yaşamına önemli katkılar sağlayacak Eskişehir Kitap Fuarı'na 150 yayınevi katılacak.

Eskişehir Kitap Fuarı, panel, söyleşi, atölye çalışmaları ve çocuk etkinliklerinden oluşan 60 kültür programına da ev sahipliği yapacak.

Girişin ücretsiz olacağı Eskişehir Kitap Fuarı'ndaki etkinlikler ve imza günlerinde 200 yazar da okurlarıyla buluşma fırsatı yakalayacak.

Fuar hakkında ayrıntılı etkinlik programı ve imza günleri listesine "www.tuyapeskisehirkitapfuari.com" internet sitesinden ulaşılabilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.