TİYATRO FESTİVALİ BÜYÜK COŞKUYLA DEVAM EDİYOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın yedi ülkenin katılımıyla düzenlediği 13. Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali, Şehir Tiyatroları’nın tüm sahnelerinde ve açık alanlarda tiyatro oyunları, dans gösterileri, müzik etkinlikleri ve eğlenceli atölyeler ile devam ediyor.

TİYATRO FESTİVALİ BÜYÜK COŞKUYLA DEVAM EDİYOR
28 Mayıs 2018 Pazartesi 12:38

     Büyükşehir Belediyesi’nin 13 yıldır sürdürdüğü geleneksel Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali dünyanın farklı ülkelerinden gelen sanatçıların düzenlediği özel tiyatro oyunları, renkli dans gösterileri ve eğlenceli atölyelerle devam ediyor.

Yerli ve yabancı turistlerin yoğun katılımıyla gerçekleşen festivalin ikinci gününde Türkiye’den Assitej Genç Sahne ekibi “Dünyadaki En Güzel Şey” adlı sevimli oyununu, Fransa’dan La Compagnie V.O. “ Dance from Keith's Drawings (D.K.D.) adlı sıra dışı performansını, İtalya’dan Katastrofa Clown “Facia Oyun” adlı eğlenceli sokak gösterisini sahnelediler. Ünlü Koreograf Nur Sonbahar’ın yönetiminde Danset Sahne Sanatları ekibinin Haller Tepebaşı Sahnesi’nde sergilediği STYX isimli gösteri katılımcılardan büyük beğeni topladı.

      Yerli ve yabancı turistlerin yoğun katılımıyla doldurduğu salonlarda büyük beğeni ile takip edilen Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali, 1 Haziran Cuma gününe kadar tiyatro oyunları, müzik etkinlikleri ve atölye çalışmaları ile devam edecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.