SUI GENERIS TİYATRO, FESTİVAL KONUĞU

Turneden turneye koşan Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nin köklü grubu Sui Generis Tiyatro, bu sene 10’uncu yılını kutluyor. Kurulduğu günden bu güne kadar birden fazla turneye katılan tiyatro grubu, bu sefer de İstanbul Maltepe Belediyesi’nin Uluslararası Tiyatro Festivali’nin konuğu olarak davet edildi.

SUI GENERIS TİYATRO, FESTİVAL KONUĞU
15 Eylül 2018 Cumartesi 13:58

16 Eylül Pazar günü saat 16.00 da Şenlik Çıkmazı oyununu sergileyecek tiyatro grubu, bütün hazırlıklarını tamamladı. Sezona hızlı bir giriş yapan tiyatro grubu, sürpriz oyunları ile üniversitede ve şehir merkezinde tiyatroseverlerin karşısında olacak.

Erkan Gündüz’ün yazdığı oyunu Şehir Tiyatroları’nın başarılı sanatçısı Yalçın Özen yönetti. Oyunun koreografisi ise grup koordinatörü Av. Hüseyin Akçar tarafından yapıldı.  Hande Özder, Hüseyin Akçar, Berçem Çelik, Burcu Demirtaş , Beyza Demir, Berfin Şamat, Alperen Karakuş, Gürkan Hekim, Atacan Demirkol, Tamer Çakallı ve Ufuk Kuzucu’nun rol aldığı oyun müzikli güldürü olması sebebiyle dikkat çeken tiyatro oyunları arasında yer alıyor.

Uluslararası Tiyatro festivali’ne davet edildikleri için büyük mutluluk duyan grup koordinatörü Av. Hüseyin Akçar, grubun tüm Türkiye çapında tanınırlığına dikkat çekti. Bütün ekip arkadaşlarına teşekkür eden Akçar, tiyatronun her yerde olduğunu ve Sui Generis Tiyatronun da her yerde olduğunu dile getirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.