SMA’ya sergiyle dikkat çektiler

SMA hastalığına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak adına SMA Hastalığı ile Mücadele Derneği tarafından Espark AVM’de fotoğraf sergisi açıldı.

SMA’ya sergiyle dikkat çektiler
12 Haziran 2018 Salı 16:31


 


SMA Hastalığı ile Mücadele Derneği tarafından SMA’lı çocukların fotoğraflarının bulunduğu bir resim sergisi açıldı. Sergilenen fotoğrafların sahibi Fotoğraf Sanatçısı Kadir İstifçi, çekim esnasında çok duygulu anlar yaşadığını söyledi. İstifçi, “Zor bir yaşam zor bir mücadele. Bu mücadelenin kıyısında köşesinde çorbada tuzumuz olsun istedik. Çağan Meriç in fotoğrafları ile başladık. Gerek kamuda gerek özel noktalarda kullanılarak SMA hakkında farkındalık oluşturmaya çalıştık. Biz fotoğrafları çekerken olması gereken ile yaşanan arasındaki dağları göstermeye çalıştık. SMA Der bundan sonra da arkasında olacağız” dedi. SMA Hastalığı ile Mücadele Derneği Başkanı ve SMA’lı çocuklardan Çağan Meriç’in Dedesi Ali Soyer, “Sergimiz bu sene 12-13-14 Haziran tarihlerinde açık olacak. Geçen sene de Espark’ta bu sergiye benzer bir sergi açmıştık. Bu etkinlikler ciddi anlamda farkındalık oluşturuyor.


Bundan sonra da bu etkinlikleri yapacağız. İnsanların dikkatini çekiyor bu fotoğraflar. Biz fotoğrafların arasına SMA hastalığı ile ilgili bilgilendirme panoları da koyduk” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.