Sinan Meydan Odunpazarı'nda okuyucuları ile buluşacak

Odunpazarı Belediyesi, Ünlü Tarihçi Ve Yazar Sinan Meydan’ı misafir etmeye hazırlanıyor. 14 Ekim 2018 Pazar Günü (yarın) Atatürk İle Bir Gün Galerisi’nde okuyucuları ile bir araya gelecek olan Sinan Meydan, “Kurtuluş Savaşı’ndan Cumhuriyete” konulu bir söyleşi gerçekleştirecek.

Sinan Meydan Odunpazarı'nda okuyucuları ile buluşacak
13 Ekim 2018 Cumartesi 16:34

Odunpazarı Belediyesi ve Odunpazarı Kent Konseyi iş birliği ile düzenlenen söyleşi ve imza günü için Eskişehir’e gelecek olan Sinan Meydan, burada okurları ile buluşacak.  Atatürk ve yakın tarih üzerine çalışmalar yapan Genç Tarihçi Sinan Meydan, Odunpazarı’nda “Kurtuluş Savaşı’ndan Cumhuriyete” konulu bir söyleşi gerçekleştirecek. 14 Ekim 2018 Pazar Günü (yarın) Odunpazarı Tarihi Bölge’de yer alan Atatürk ile Bir Gün Galerisi’nde yapılacak olan söyleşi 15.00’de başlayacak. “Atatürk ve Türklerin Saklı Tarihi”, “Cumhuriyet Tarihi Yalanları”, “Son Truvalılar”, “Akl-ı Kemal”, “Köken Atatürk ve Kayıp Kıta Mu”, “Atatürk’ün Gizli Kurtuluş Planları Parola Nuh”, “Pan Zehir Gerçeğe Çağrı”, “1923 Kurtuluş Ayarlarına Dönmek”, “Atatürk ile Allah Arasında Bir Ömrün Öteki Hikayesi”, “Sarı Paşam Mustafa Kemal, İttifakçılar ve II. Abdülhamit” gibi bir çok kitabın yazarı olan Sinan Meydan, söyleşinin ardından kitaplarını imzalayacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.