“SESSİZ OLUŞUM” SERGİSİ TEPEBAŞI'NDA

Tepebaşı Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi, 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle “Sessiz Oluşum” adında karma sanat sergisi düzenleyecek.

“SESSİZ OLUŞUM” SERGİSİ TEPEBAŞI'NDA
02 Aralık 2017 Cumartesi 11:39

Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenecek olan “Sessiz Oluşum”   Karma Sanat Sergisi’nde görücüye çıkacak eserler; Tepebaşı Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi’ne bağlı Engelliler Sosyal Yaşam Merkezi, Gökkuşağı Kafe 1-2 ve Engelliler Montaj Atölyesi’nde eğitim alan özel bireyler tarafından hazırlandı.

Sergide öğrencilerin, sanat atölyelerinde emek ve sevgi ile ürettikleri resim, cam, seramik, sabun, mozaik, taş boyama, ahşap boyama resimler, hayal ürünleri olan el yapımı bebekler, maket uçak, el örgüsü, keçeden yapma çeşitli ürünler yer alacak.

Öğrenciler büyük bir özveri ve sabır ile 1 yıl süresince hazırladıkları ürünlerini, her yıl olduğu gibi bu yılda sergileyecekler. Sergi açılışı, 4 Aralık Pazartesi günü saat 13.00’te, Tepebaşı Belediyesi Atila Özer Karikatürlü Ev’de gerçekleştirecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.