Seramik sanatçıları Odunpazarı’na hayran kaldı

Odunpazarı Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Uluslararası Seramik Pişirim Teknikleri Çalıştayına katılan sanatçılar, Eskişehir’e hayran kaldı.

Seramik sanatçıları Odunpazarı’na hayran kaldı
19 Ağustos 2018 Pazar 14:09

Odunpazarı 4’üncü Uluslararası Seramik Pişirim Teknikleri Çalıştayı’na 3’ü yabancı 10 bilim insanı ve sanatçı katılı. Lübnan’dan Samar Mougharbel, Çek Cumhuriyeti’nden Jana Krejzova ve Tayvan’dan Jeng-Daw Hwang’ın yer aldığı Odunpazarı 4’üncü Uluslararası Seramik Pişirim Teknikleri Çalıştayı’nda Türkiye’den ise birçok üniversite ve şehirden bilim insanı ve sanatçı bulundu. Odunpazarı’nda olmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren bilim insanları ve sanatçılar, Odunpazarı Belediyesi’nin seramik sanatı için çok önemli bir çalışmaya imza attığını belirterek Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a teşekkür etti.

Çalıştay süresince çok güzel çalışmalar yaptıklarını belirten bilim insanları ve sanatçılar,  “Çok güzel anlar geçirdik. Tekrarlarının olmasını gönülden diliyoruz. Odunpazarı Belediyesi’nde teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.