SENFONİ ORKESTRASI ATATÜRK İÇİN ÇALACAK

10 Kasım Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek Senfoni Orkestrası konserinde Atatürk’ün sevdiği şarkılar, türküler ve marşlar seslendirilecek.

SENFONİ ORKESTRASI ATATÜRK İÇİN ÇALACAK
01 Kasım 2019 Cuma 12:48

10 Kasım 2019 Pazar günü Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek konserin orkestra şefliğini Bujor Hoinic yaparken, Nurdan Küçükekmekçi, Ezgi Karakaya, Barış Yanç, Mehmet Yılmaz ve Ahmet Baran konuk solist olarak Eskişehirliler ile buluşacak. Rejisörlüğünü Murat Atak’ın yapacağı konserde, Ali Eyidoğan, Burcu Tutkun ve Mete Ayhan anlatımları ile sanatseverlere Atatürk’ü anlatacak.

Konserin ücretsiz olarak Eskişehirli sanatseverler ile buluşacağını belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, vatandaşların 5 Kasım itibariyle davetiyelerini Turgut Özakman Gişelerinden temin edebileceğini ifade ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.