ŞEHİR TİYATROLARI ÇOCUK OYUNU İLE İZLEYİCİSİ İLE BULUŞUYOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları “Bir Şubat Gecesi” adlı yeni çocuk oyununu 17 Aralık Salı günü Tepebaşı Sahnesi’nde minik izleyicileri ile buluşturuyor.

ŞEHİR TİYATROLARI ÇOCUK OYUNU İLE İZLEYİCİSİ İLE BULUŞUYOR
16 Aralık 2019 Pazartesi 14:11

Eskişehir Şehir Tiyatroları, İsveçli oyun yazarı Staffan Göthe’nin “Bir Şubat Gecesi” adlı çocuk oyununun hazırlıklarını tamamladı. Nurgök Özkale’nin Türkçemize kazandırdığı ve kurum bünyesinde çalışan sözleşmeli oyuncuların rol aldığı oyunun yönetmenliğini Şehir Tiyatroları dramaturgu Şafak Özen üstleniyor.

Oyun, soğuk bir şubat gecesi, okul gezisine katılan bir çocuğun başından geçenlerle ilgili düşüncelerini, izleyicilerle paylaştığı eğlenceli bir hikâyeyi sahneye taşıyor. Farklı bir anlatım tarzı ile sahnelenen “Bir Şubat Gecesi” adlı yeni oyunun dekor uygulamasını, Alp Ateş, kostüm tasarımını Meryem Biçer, ışık tasarımını ise Ali Rıza Tekin gerçekleştiriyor.

 “Bir Şubat Gecesi” 17 Aralık Salı gününden itibaren sezon boyunca Şehir Tiyatroları sahnelerinde çocuklar ile buluşmaya devam edecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.