ŞATODA MÜZİK ZİYAFETİNE HALDUN DORMEN DE ORTAK OLDU

Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Her şey çocuklar için’ ilkesiyle açılan ve yerli yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiği Masal Şatosu’nda çocuklara müzik sevgisi aşılamak amacıyla klasik müzik konserleri devam ediyor. Program kapsamında bu hafta Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzik Bölümü Öğretim Üyeleri'nin oluşturduğu Yunus Emre Dörtlüsü'nün sahne aldığı konserin sürpriz konuğu usta oyuncu Haldun Dormen oldu.

ŞATODA MÜZİK ZİYAFETİNE HALDUN DORMEN DE ORTAK OLDU
18 Şubat 2018 Pazar 11:27

Çocukların hayallerini süsleyen Masal Şatosu’nda müzik dinletileri birbirinden özel grupların sahne aldığı konserler ile devam ediyor. Şato'nun bu haftaki konuk solistleri keman sanatçıları Özlem Arkan Sümer ve Ayşe Özlem Akdeniz ile viyola sanatçısı Volkan İnci ile viyolonsel sanatçısı Aslı Beller oldu. Piazzolla ve Handel gibi önemli bestekarların eserlerini başarıyla seslendiren Yunus Emre Dörtlüsü, konser sonunda çocuklardan büyük alkış aldı. Konserin sürpriz konuğu ise geçtiğimiz günlerde 'Bir Zamanlar Gazinoda' oyununu sahnelemek için Eskişehir'e gelen usta oyuncu Haldun Dormen oldu. Masal Şatosu'nu gezmeye gelen ve konsere de katılan Dormen, Eskişehir'in 7'den 70'e sanata aşık bir şehir olduğunu ifade etti.

Konser için sanatçılara teşekkür eden Masal Şatosu yetkilileri, şatoda müzik günlerini 2 haftada bir tekrarlayacaklarını ifade ederek sahnenin başta konservatuar öğrencileri olmak üzere tüm sanatçılara açık olduğunu belirttiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.