Şatoda müzik etkinliği devam ediyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin çocukları ve büyükleri masal kahramanlarıyla buluşturduğu Masal Şatosu, Şatoda Müzik etkinlikleri ile misafirlerine müzik ziyafeti yaşatıyor.

Şatoda müzik etkinliği devam ediyor
09 Eylül 2018 Pazar 12:14

Masal Şatosu, bu haftaki oda müziği etkinliğinde viyola sanatçısı Uygar Mert Kurtçu’yu ve kontrbas sanatçısı İrem Özyiğit’i sanatseverlerle buluşturdu. M. Reger, J.S. Bach, L. Beethoven gibi sanatçıların eserlerini seslendiren sanatçılar, hafta sonunda çocuklara klasik müziği aşılama fırsatı buldukları için memnun olduklarını ifade ettiler.

       Çocukların hayal dünyasına açılan kapı olan Masal Şatosu, Eylül ayında Şatoda Müzik etkinliklerinin yanı sıra masal anlatımı ve atölye çalışmaları ile de çocukların hafta sonlarını renklendirmeye devam edecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.