'Şato'da Müzik' etkinliği devam ediyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin çocukları ve büyükleri masal kahramanlarıyla buluşturduğu Masal Şatosu, Şatoda Müzik etkinlikleri ile misafirlerine müzik ziyafeti yaşatıyor.

'Şato'da Müzik' etkinliği devam ediyor
16 Ekim 2018 Salı 14:56

Masal Şatosu, bu haftaki oda müziği etkinliğinde Eskişehir Viyola Dörtlüsü’nü sanatseverlerle buluşturdu. Sanatçılar Burcu Yazıcı, Volkan İnci, Neslihan Aydınmakina ve Bilgütay Öztürk dinleyicilere müzik ziyafeti verdi. Dvorak, Çaykovski ve Saint Seans’ın eserlerinin 4 viyola için düzenlemelerini çalan grup, izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı. Çocukların klasik müzik eserlerini tanıması, öğrenmesi ve sevmesi için başlatılan Şatoda Müzik etkinliği, Cumhuriyet Bayramı sebebiyle 28 Ekim Pazar günü saat 14.30’da da sanatsever miniklerle buluşacak

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.