SAHNE DANSLARI SEÇMELERİ BAŞLIYOR

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından ücretsiz verilen sahne dansları eğitimi için seçmeler 16,17 ve 18 Eylül tarihinde yapılacak.

SAHNE DANSLARI SEÇMELERİ BAŞLIYOR
10 Eylül 2019 Salı 16:07

Uluslararası eğitmen ve dans sanatçısı olan Elif İlik ve İlker İlik tarafından verilecek sahne dansları eğitimi seçmelerine 2011 – 2012 yılları arasında doğanlar katılabilecek. Seçmeler, 16,17 ve 18 Eylül 10:00 ile 16:00 saatleri arasında iki ayrı oturumda Odunpazarı Belediyesi Ek Hizmet Binası (Türk Telekom Binası) 6. Kat spor salonunda yapılacak. 

Klasik bale eğitiminin çocukların bedensel ve ruhsal gelişimi için büyük önem taşıdığını belirten eğitmenler, çocuklara genel bale bilgisi, esneklik ve bale tekniğine geçiş derslerinin verileceğini söyledi. Eğitimlerde balerinleri point özel ayakkabısına hazırlamak için ayak, bilek, diz kaslarının güçlendirilmesi ve bedenin tüm kas gruplarına esneklik kazandırılması konularına öncelik verilirken, öğrenciler dönem sonunda eğitimini aldıkları bale dansı ile ilgili bir seçmeye tabi tutulacaklar. Seçmelerde başarılı olan öğrenciler, bir üst kademe için hazırlanabilecek.

Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde 5 yıldır devam etmekte olan bale eğitimlerinde, öğrenciler çok sayıda festival ve yarışmalarda yer aldı. Atölyelerde bale, temel jimnastik, dans çalışmaları yapan eğitmenler, sahnede sergilenmek üzere koreografiler de hazırlıyor.

Sahne dansları eğitimleri hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar 0 222 240 08 85 – dahili 3 ve 0 222 240 08 47 numaralı telefonları arayarak bilgi alabilecekler. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.