PEKİNEL KARDEŞLERDEN MÜTHİŞ RESİTAL

Dünyanın en iyi piyano ikililerinden biri olarak tanınan Güher ve Süher Pekinel kardeşler Eskişehirli sanatseverlere düzenledikleri resital ile doyumsuz bir gece yaşattı.

PEKİNEL KARDEŞLERDEN MÜTHİŞ RESİTAL
13 Kasım 2017 Pazartesi 15:11

Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı ve Türkiye’nin müzikteki gurur kaynağı Güher- Süher Pekinel kardeşler tarafından verilen resitalde Eskişehirli sanatseverler klasik müziğin büyülü dünyasında eşsiz bir gece yaşadı. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un da katıldığı gecede Eskişehirliler konsere büyük ilgi gösterdi.

Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı’nda düzenlenen konserde Pekinel kardeşler, dünyanın ünlü bestecileri Alman Wolfgang Amadeus Mozart, İspanyol Manıel Infante, Fransız Maurice Ravel ve Claude Debussy’nin eserlerini seslendirdiler.

Eskişehir’de olmaktan ve Eskişehirli sanatseverlerin büyük ilgisinden büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Pekinel kardeşler, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e sanata ve sanatçıya verdiği değerden dolayı teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.