Odunpazarı’ndan Sevgililer Günü Konseri

Odunpazarı Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Gününü özel bir konser ile kutladı. Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen ‘14 Şubat Sevgililer Günü Özel Konseri’, Ergün Elibaş tarafından hazırlandı. Solistliğini Ergün Elibaş’ın yaptığı 14 Şubat Sevgililer Günü Özel Konseri’ne Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’un yanı sıra çok sayıda Eskişehirli katıldı.

Odunpazarı’ndan Sevgililer Günü Konseri
15 Şubat 2018 Perşembe 14:56

Dinlemeye gelenlerin mest olduğu konserde Elibaş; “Leyla Acep Neden Ses Vermiyor Feryadıma”, “Ben Kendimi Gülün Dibinde Buldum”, “Gül Dalında Öten Bülbülün Olsam”, “Pencereden Kuş Uçtu, Yandı Yürek Tutuştu”, “Bir Özlem Var İçimde, Uzaklara Doğru”, “Bir Çapkına Yangınım”, “Vücûd İkliminin Sultanı Sensin”, “Sevdayla Hesaplaşılmaz”, “Bana Bir Aşk Masalından Şarkılar Söyle”, “Aman Can-a Beni Şad Et Terahhüm Eyle İmdad Et” ve “Kalbimdeki Deniz” adlı eserleri seslendirdi. Tango Eskişehir Dans Stüdyosu’ndan Koray Orbay ve Feyza Çelik Orbay konser sırasında sahneye çıkarak dansları ile Elibaş’a eşlik etti.

Solist Elibaş, konser sonunda dinleyicilere bir de sürpriz yaptı.  Ergün Elibaş, konserin sonunda sahneye davet ettiği Didem Gülal’a evlenme teklif etti. Elibaş’ın bu teklifi salonda büyük bir coşkuya neden olurken, sahneye çıkan Kazım Kurt, çifte mutluluklar diledi. Sevgililer Günü’nü kutlayan Başkan Kurt, “Umarım en kısa zamanda da nikahınızı kıyarız. Darısı Odunpazarı Belediyesi’nde çalışan tüm bekârların başına. Bu gece için ayrıca teşekkür ederiz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.