ODUNPAZARI’NDAN ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ

Odunpazarı Belediyesi’ne bağlı galeriler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ziyaret edilebilecek.

ODUNPAZARI’NDAN ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ
22 Nisan 2018 Pazar 14:38

 

Odunpazarı Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tatili için Odunpazarı’na gelenlere bölgedeki tarihi, sanatsal ve kültürel zenginliği keşfetme; Eskişehir’de kalanlara da önünden defalarca geçmelerine rağmen ziyaret etme fırsatı bulamadıkları galerileri gezme imkânı sunuyor.

 

Odunpazarı Belediyesi’ne bağlı Tayfun Talipoğlu Daktilo Galerisi, Ahşap Eserler Galerisi, Osman Yaşar Tanaçan Fotoğraf Galerisi, Lületaşı Galerisi, Sıcak Cam Atölyesi ve Çağdaş Sanatlar Galerisi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda açık olacak. Yetkililer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Odunpazarı Belediyesi Galerini gezen çocuklara ise girişlerin ücretsiz olduğunu duyurdu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.