Odunpazarı'nda sanata engel tanımıyor

Odunpazarı Belediyesi’nin engelli bireylerin sosyalleşmesi, el becerilerinin gelişmesi ve engelli ailelerine destek olmak için hayata geçirdiği Engelsiz Kültür ve Sanat Merkezi’nde atölye çalışmaları devam ediyor.

Odunpazarı'nda sanata engel tanımıyor
15 Ağustos 2018 Çarşamba 15:01

Her alanda vatandaşlarının önündeki engelleri kaldırmaya devam eden Odunpazarı Belediyesi, Yenikent’te bulunan Engelsiz Kültür ve Sanat Merkezi’nde atölye çalışmalarına devam ediyor.  Seramik Atölyesi’nde çalışmalarına devam eden engelli bireyler, seramik hamuruna şekil vermenin mutluluğunu yaşıyor. Seramikten kuşların, çiçeklerin, kalplerin yapıldığı seramik atölyesinde, engelli bireyler el becerilerini geliştiriyor. Seramik atölyesi ile çalışmalarına devam eden Engelsiz Kültür ve Sanat Merkezi’nde, seramik atölyesinin yanı sıra tiyatro, el sanatları, müzik ve ritimde de atölye çalışmaları devam ediyor.   Atölyelere ayrım yapılmaksızın tüm engelli bireylerin katılabileceğini belirten yetkililer, Engelsiz Kültür ve Sanat Merkezi’nde çalışmalarına devam edeceğini kaydetti. Yetkililer, engelli bireylere ve ailelerine psikolojik danışmanlık hizmeti de vereceğini söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.