ODUNPAZARI BELEDİYESİNDEN DİKKAT ÇEKEN OYUN

2018/2019 sezonu repertuarında tek kişilik bir projeye de yer veren Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, Ali Cüneyt Kılcıoğlu’nun kaleme aldığı “İkinci Dereceden İşsizlik Yanığı” ile 10 Ocak 'ta seyirci ile buluşacak.

ODUNPAZARI BELEDİYESİNDEN DİKKAT ÇEKEN OYUN
08 Ocak 2019 Salı 14:24

2018/2019 sezonu repertuarında tek kişilik bir projeye de yer veren Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, Ali Cüneyt Kılcıoğlu’nun kaleme aldığı “İkinci Dereceden İşsizlik Yanığı” ile 10 Ocak 2019 tarihinde saat 20:00’de seyirci ile buluşacak. Projenin Yönetmenliğini Atilla Savumlu yaparken, oyuncu olarak ise Ömer Burak Ünal yer almakta. Oyunun dekor tasarımlarını Anıl Ateş Işık, afiş tasarımını ise Borbala Barto yaptı.

Üniversite mezunu bir gencin iş arama süreci ve bu süreçte girdiği mülakatlarda karşılaştığı absürt durumları izlerken bir yandan kahkahalar içinde gülüp öte yandan da büyük bir drama şahit olabilirsiniz. Karakterin bu bohem döneminde hem ailesi hem de sosyal çevresi ile olan iletişimlerini seyirci ile paylaştığı ve sahne üzerinde oyuncunun birçok karakteri canlandırdığı tek kişilik renkli performans, zengin alt metiniyle ve açık biçim oluşuyla dikkat çekerken, tiyatro literatüründe kara komedi olarak sınıflandırılıyor.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.