Odunpazarı Belediye Tiyatrosu sezonu açtı

Odunpazarı Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü 2017 – 2018 sezonunu “Yeşilçam” isimli yeni oyunu ile açtı.

Odunpazarı Belediye Tiyatrosu sezonu açtı
27 Ekim 2017 Cuma 12:22

Odunpazarı Belediyesi Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde sahnelenen Uğur Saatçi’nin yazdığı, Elçin E. Karaahmet’in yönettiği “Yeşilçam” oyununun ilk gösterimine Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, geçen hafta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Odunpazarı Belediyesi Tiyatro Müdürü Sevil Özgür’ün eşi Sevilay Özgür, Meclis üyeleri, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Aşık olduğu film aktrisine ulaşabilmek için kendi filmini çekmeye karar veren Arif, gereken tecrübe ve paraya sahip değildir. Ancak şansı yaver gider ve çekimlere başlar.” Aşık olduğu film aktrisiyle birlikte film çekimlerine başlayan Arif’in başından geçen ilginç olayların anlatıldığı “Yeşilçam” isimli tiyatro oyunu izleyicilerden tam not aldı.

SEVİL ÖZGÜR ANILDI

Seyirciler tarafından ayakta alkışlanan “Yeşilçam” oyununun sonunda duygu dolu anlar da yaşandı. Geçtiğimiz hafta geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Odunpazarı Belediyesi Tiyatro Müdürü Sevil Özgür anıldı.

Oyun sonunda konuşma yapan Başkan Kurt, “Bu güzel oyunun sahnelenmesinde bütün emeğini harcayan insan bu oyunu maalesef izleyemedi. Sevil Özgür’e Allah rahmet eylesin diyorum, sevgili ailesine ve tiyatrocu kardeşlerimize de sabır diliyorum.  Hayat devam ediyor. Geride kalanların yapacak çok işi var. Umudumuzu tüketmememiz lazım. Tiyatro ekibimizde o umudu gördüm. Tiyatrocu arkadaşlarımızı tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Kurt, konuşmasının ardından,  Odunpazarı Belediyesi Tiyatro Müdürü Sevil Özgür’ün eşi Sevilay Özgür’e, Sevil Özgür’ün belediye tiyatrosuna sağladığı katkılardan dolayı anı plaketi verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.