ODA MÜZİĞİNDE KEMAN NOTALARI PİYANO İLE BULUŞTU

Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası’nın hafta içi programında yer alan oda müziği konserlerinde bu hafta keman sanatçıları Hüseyin Bülent Akdeniz, Ayşe Özlem Akdeniz ve piyanist Arman Artaç sahne aldı.

ODA MÜZİĞİNDE KEMAN NOTALARI  PİYANO İLE BULUŞTU
06 Şubat 2018 Salı 15:04

Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Ergin Orbey sahnesinde gerçekleştirilen konserde konuk solistler Vivaldi, Brahms, Faure gibi bestekârların eserlerini başarıyla seslendirdi.   Sanatçılar performansları ile Eskişehirli sanatseverlerden büyük beğeni toplarken, konser sonunda keman sanatçıları Hüseyin Bülent Akdeniz, Ayşe Özlem Akdeniz ve piyanist Arman Artaç ayakta alkışlandılar.

Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası’nın gelecek programında 12 Şubat 2018 Pazartesi günü 20.00’de Ergin Orbey Sahnesi’nde keman sanatçısı Muhammedjan Sharipov ile arp sanatçısı Güneş Hızlılar sahne alacak.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.