MÜZELER PANDEMİ KOŞULLARINA UYGUN OLARAK ZİYARETÇİ KABUL EDİYOR

Korona Virüs ile Mücadele Eylem Planı kapsamında 13 Mart tarihinde müzelerini ziyarete kapatan Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı ile birlikte müzelerinde de pandemi kurallarına uygun olarak ziyaretçi kabul etmeye başladı. Özellikle hafta sonu müzelere ilgi olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, maske ve mesafe kuralları başta olmak üzere birçok önlem alarak ziyaretçileri kabul ettiklerini belirttiler.

MÜZELER PANDEMİ KOŞULLARINA UYGUN OLARAK ZİYARETÇİ KABUL EDİYOR
26 Ağustos 2020 Çarşamba 16:13

Eskişehirliler başta olmak üzere kenti ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiği Tarihi Odunpazarı Bölgesi’nde Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda bulunan müzeler pandemi koşullarına uygun şekilde ziyaretçi kabul ediyor. Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi, Eskişehir Kurtuluş Müzesi, Çağdaş Cam Sanatları Müzesi, Kent Belleği Müzesi ve Canlı Tarih Sahnesi kısıtlı sayıda misafir kabul ederken, ziyaretçilerin girişte ateş ölçümleri yapılıyor. Tüm misafirleri temas, maske ve mesafe konusunda uyaran müze yetkilileri, sık sık yapılan anonslarla da vatandaşlara kuralları hatırlattıklarını ifade ettiler. Geçtiğimiz yaz dönemlerindeki yoğunluğu yaşamadıklarını ancak özellikle hafta sonunda ziyaretçi sayılarının artış gösterdiğini belirten yetkililer, pazartesi günleri hariç hafta içi 10.00-17.00, hafta sonu ise 10.00-18.00 saatleri arasında ziyarete açık olduklarını ifade ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.