Meydan: “Kazım Kurt Eskişehir kültür ve tarihi için harika işler başarmış”

Odunpazarı Belediyesi, Ünlü Tarihçi ve Yazar Sinan Meydan’ı ağırladı.

Meydan:  “Kazım Kurt Eskişehir kültür ve tarihi için harika işler başarmış”
15 Ekim 2018 Pazartesi 20:22

Odunpazarı Belediyesi, Ünlü Tarihçi ve Yazar Sinan Meydan’ı ağırladı. Odunpazarı Tarihi Bölgede bulunan Atatürk İle Bir Gün Galerisi’nde okuyucuları ile bir araya gelen Sinan Meydan “Kurtuluş Savaşı’ndan Cumhuriyete” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşi öncesinde Tayfun Talipoğlu Daktilo Galerisi ve Atatürk ile Bir Gün Galerisi’ni gezen Sinan Meydan, her iki galeriden de çok etkilendi.

Odunpazarı Belediyesi ve Odunpazarı Kent Konseyi’nin daveti ile Eskişehir’e gelen Tarihçi ve Yazar Sinan Meydan, okurları ile buluştu. Atatürk ile Bir Gün Galerisi’nde gerçekleşen buluşmada Meydan, “Kurtuluş Savaşı’ndan Cumhuriyete” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.

Söyleşi öncesinde Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt ile Tayfun Talipoğlu Daktilo Galerisi ve Atatürk ile Bir Gün Galerisi’ni gezen Meydan, her iki galeriden de çok etkilendi. Atatürk ile Bir Gün Galerisi’ni gezen Meydan, galeride yer alan objeleri tek tek inceledi. Meydan, arttırılmış gerçeklik uygulaması ile Atatürk ile fotoğraf çektirdi. Meydan Odunpazarı Belediyesinin hayata geçirdiği projelerin çok özel örnekler olduğunu ifade ederken Başkan Kurt’un Eskişehir’in kültür ve tarih sürecine yaptığı katkıların sıra dışı olduğunu dile getirdi.

Bu gezinin ardından Sinan Meydan okuyucuları ile buluştu. Eskişehirliler “Kurtuluş Savaşı’ndan Cumhuriyete” konulu söyleşiye büyük ilgi gösterdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.