MART SANAT GALERİ’SİNDEN ÖRNEK DESTEK

Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası, kurulduğu günden bu yana elde ettiği başarılar ile adından söz ettirmeye ve sanata duyarlı kişi ve kuruluşlardan destek görmeye devam ediyor.

MART SANAT GALERİ’SİNDEN ÖRNEK DESTEK
15 Kasım 2017 Çarşamba 13:19

Son olarak Mart Sanat Galerisi yetkilileri duyarlılık örneği göstererek orkestraya destek oldu. Mart Sanat Galerisi yöneticisi Mekin Kılıç, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı ziyaret ederek “Kemal Yıldırım ile Şiir Dinletisi” etkinliğinden elde edilen geliri, İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası’na bağışladı. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın, sanata ve çocuklara verdiği değere destek olmak amacıyla böyle bir katkıda bulunduklarını ifade eden Kılıç, orkestraya da başarı temennisinde bulundu.

Ziyaretten ve anlamlı davranışlarından ötürü Mart Sanat Galerisi’ne teşekkürlerini ileten Başkan Ataç ise “Bu orkestrada müzik hayatına giriş yapan çocuklar, hepimizin çocukları. Onların, fırsat verildiğinde ne gibi başarılara imza atabildiğini hep birlikte gördük. Onların destekçisi olmaya devam edeceğiz. Sanata, çocuklarımıza olan güvenimiz ve desteğimiz, sizlerin de katkılarıyla sürecek. Tüm çocuklarımız adına gösterdiğiniz duyarlılıktan ötürü teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.