Limak Filarmoni Orkestrası Eskişehir’de Konser Verdi

Limak Vakfı tarafından kurulan Limak Filarmoni Orkestrası, önceki akşam Eskişehir’de bir konser verdi.

Limak Filarmoni Orkestrası Eskişehir’de Konser Verdi
11 Ocak 2018 Perşembe 10:33

Limak Vakfı Başkanı Ebru Özdemir’in öncülüğünde çok sesli müziği sevdirmeyi amaçlayan Limak Filarmoni Orkestrası konserde, “sanat güneşi” Zeki Müren’in unutulmaz şarkılarını sundu.

Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen konsere; Vali Özdemir Çakacak, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Vali Yardımcıları, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir ve çok sayıda davetli katıldı.

Ünlü orkestra şefi Rengin Gökmen’in yönetiminde gerçekleştirilen konserde,  dünyaca ünlü tenor Murat Karahan da sahne aldı. Duygusal anların yaşadığı konserde, Zeki Müren şarkıları çok sesli müzikle izleyicilere sunuldu.

Programın sonunda Vali Çakacak, kendilerine unutulmaz bir gece yaşatan Limak Vakfı Başkanı Ebru Özdemir’e, ünlü orkestra şefi Rengin Gökmen’e, tenor Murat Karahan’a ve orkestra üyelerine teşekkür ederek, çiçek verdi.

Müziğin evrensel bir dil olduğuna vurgu yapan Vali Çakacak, Türkiye’nin “sanat güneşi” olarak adlandırılan Zeki Müren’in en sevilen şarkılarını bambaşka bir yorumla izlediklerini söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.