KÜTÜPHANELER KURMAYA DEVAM EDİYORLAR

Eskişehir Kent Konseyi’nin “Kütüphaneler Kuruyoruz” kampanyası kapsamında Konya’da bulunan bir okula gönderdiği kitaplar için öğrencilerden teşekkür mesajı geldi.

KÜTÜPHANELER KURMAYA DEVAM EDİYORLAR
04 Mart 2019 Pazartesi 11:27

Kültür Sanat Çalışma Grubu Kitap ve Edebiyat Kolu tarafından başlatılan “Kütüphaneler Kuruyoruz” kampanyası ile Türkiye’nin dört bir yanına kitaplar gönderiliyor. Gelen taleplere kitap bağışlarıyla karşılık veren Eskişehir Kent Konseyi, birçok okulun kütüphanesine ciddi katkılar sağlıyor. Son olarak Konya- Yunak İnönü Ortaokulu’na gönderilen kitaplar, öğrencilere büyük sevinç yaşattı. Kitap bağışı için teşekkür eden öğrenciler “Kilometrelerce öteden çağrımıza kulak vererek kütüphanemize katkıda bulunduğu için Eskişehir Kent Konseyi’ne teşekkür ederiz. Desteğinizle çok daha donanımlı ve çeşitli bir kütüphanemiz oldu.”dediler Kültür Sanat Çalışma Grubu Başkanı Ali Kara ise “Amacımız kitapsız, kütüphanesiz hiçbir okulun kalmaması. Bu amaçla başlattığımız kampanyamıza destek verenlere teşekkür ediyor, kitap bağışında bulunmak isteyen vatandaşlarımızı bekliyoruz.”dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.