Kazım Kurt, “Kırım’ı Yaşatanlar Sergisi”nde

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Kırımlı Gazeteci Zera Bekir'in 'Kırımı' Yaşatanlar' Fotoğraf Sergisi’nin Turgut Özakman Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki açılışına katıldı. Açılışın ardından da Gazeteci Zera Bekir, Başkan Kurt’u ziyaret ederek teşekkürlerini iletti.

Kazım Kurt, “Kırım’ı Yaşatanlar Sergisi”nde
18 Mayıs 2018 Cuma 14:52

Gazeteci Zera Bekir ile sergiyi gezen Başkan Kurt, çoğunlukla portre fotoğrafların yer aldığı sergiyi oldukça beğendi. Başkan Kurt, “Gazeteci Zera Bekir’in objektifinden yansıyan fotoğrafları gördük bugün. Çok güzel bir çalışma olmuş. Zera Bekir’in ellerine, objektifine sağlık” dedi.

Açılışın ardından Gazeteci Zera Bekir, Başkan Kazım Kurt’u makamında ziyaret etti. Odunpazarı Belediyesi’nin sanata ve sanatçıya her zaman destek verdiğini söyleyen Bekir, “Bizlere her zaman destek olan Odunpazarı Belediye Başkanımız Kazım Kurt’a teşekkür ederim” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.