Kardeşlik Ormanı için ağaç dikecekler

Odunpazarı Belediyesi tarafından Odunpazarı Meydanı’nda “The Voice Of The Wood- Ahşabın Sesi” sloganı ile düzenlenen 4’üncü Uluslararası Ahşap Heykel Festivali, 4 günü geride bıraktı.

Kardeşlik Ormanı için ağaç dikecekler
10 Mayıs 2018 Perşembe 14:19

Odunpazarı Belediyesi tarafından “The Voice Of The Wood- Ahşabın Sesi” sloganı ile düzenlenen 4’üncü Uluslararası Ahşap Heykel Festivali’nde sanatçılar çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Eserlerin şekillenmeye başladığı 4’üncü Uluslararası Ahşap Heykel Festivali’ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bir süre sanatçıların çalışmalarını izleyen vatandaşlar, sanatçılardan çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. Festival alanında bulunan hediyelik eşyaların satıldığı, ahşap ustalarının çalışmalar yaptığı stantları da gezen vatandaşlar, alışveriş yapmayı da ihmal etmedi. 2 si yabancı 10’u yerli olmak üzere 12 sanatçı ve bilim insanının katıldığı 4’üncü Uluslararası Ahşap Heykel Festivali’nde daha önce yapılacağı bildirilen müzik dinletileri, tiyatro, halk oyunları ve dans gösterileri kötü hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

75. YIL MAHALLESİNE KARDEŞLİK ORMANI

Odunpazarı Belediyesi 4’üncü Uluslararası Ahşap Heykel Festivali’nde bir geleneği daha bozmayarak 75. Yıl Mahallesi’ne bir orman kazandıracak. Odunpazarı Belediyesi 11 Mayıs 2018 Cuma Günü (yarın) saat 15.00’de 75. Yıl Mahallesi’nde yer alan Tornacılar Sitesi’nde


 

fidan dikim etkinliği düzenleyecek. Fidan dikim etkinliği sonrasında oluşturulacak ormana ise Odunpazarı Belediyesi tarafından Kardeşlik Ormanı adı verilecek.

1 hafta sürecek olan 4’üncü Uluslararası Ahşap Heykel Festivali, 13 Mayıs 2018 Pazar Günü Ahşap Eserler Galerisi’nde gerçekleşecek olan sergi ile sona erecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.