HAMAMYOLU'NDA KIRAÇ RÜZGARI ESTİ

Odunpazarı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "Hamamyolu Park ve Meydan Düzenlemesi" düzenlenen törenle hizmete açıldı

HAMAMYOLU'NDA KIRAÇ RÜZGARI ESTİ
29 Nisan 2018 Pazar 09:36

Törene, CHP Eskişehir milletvekilleri Gaye Usluer, Utku Çakırözer, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinlik öncesinde gazetecilerin sorunlarını yanıtlayan sanatçı Kıraç, Eskişehir'in kendisinin ikinci memleketi gibi olduğunu belirterek, etkinliğe katılanlarla bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.

Bir gazetecinin seçim müzikleriyle ilgili bir çalışmasının olup, olmadığı sorusu üzerine Kıraç, "Şu an hiçbir şey yok. Sanırım herkes çok temkinli. Bu seçimler ülkemize mutlaka hayır getirmesini diliyorum. Mutlaka bu gerginliklerin son bulması lazım. Siyasi arenadan başlamasını umuyorum. Ben öyle umuyorum. İktidar partisinden, muhalefet partisine kadar hep birlikte gerginliği azaltması lazım." diye konuştu.

Kıraç, yeni müzik projeleri için çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, ülkeyi birleştirecek bir çalışmanın içinde olduğunu bildirdi. 

Belediye Başkanı Kazım Kurt da projenin hizmete girmesinden dolayı mutluluk duyduğunu kaydetti.

Etkinlik, Kıraç'ın verdiği halk konseriyle sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.