GENÇLER BAHAR YÜRÜYÜŞÜNDE BİR ARAYA GELDİ

Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından gençlerin hem spor yapmasına katkı sağlamak hem de bir arada güzel zaman geçirmeleri amacıyla gerçekleştirilen ‘Trekking’ etkinlikleri devam ediyor.

GENÇLER BAHAR YÜRÜYÜŞÜNDE BİR ARAYA GELDİ
26 Mart 2019 Salı 13:45

Şehir merkezindeki etkinliklerin yanı sıragençleri doğayla da buluşturmak isteyen Gençlik Merkezi, yaklaşık 300 gencin katılımıyla Kümbet, Gerdekkaya, Yazılıkaya rotasında 16 kilometrelik bahar yürüyüşü gerçekleştirdi. Gençlerden gelen talepler doğrultusunda doğa yürüyüşlerinin devam edeceğini belirten yetkililer, yürüyüşlerle spor yapmanın ve sosyalleşmenin yanında Eskişehir’in kültürel mekânlarını da tanıtmayı amaçladıklarını ifade ettiler. Uzman rehberler eşliğinde düzenlenen etkinliklere katılan gençler Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.