FINDIKKIRAN BALESİ ESKİŞEHİRLİLERİ BÜYÜLEDİ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Devlet Opera ve Balesi iş birliği ile düzenlediği ve her yıl Eskişehirli sanatseverler tarafından büyük ilgi gösterilen Eskişehir 10. Opera ve Bale Günleri üçüncü gösterimine Eskişehirliler yoğun ilgi gösterdi.

FINDIKKIRAN BALESİ ESKİŞEHİRLİLERİ BÜYÜLEDİ
11 Ocak 2020 Cumartesi 16:59

Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen gösterimde Eskişehirliler yine salonu doldurdu. Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, eşi Seyhan Büyükerşen ve torunu Çağla İşçibaşı’nın da izlediği bale gösteriminde 1200 kişilik salonda 1500’den fazla sanatsever gösterimi izledi. Yılbaşı partisinde 11 yaşındaki kız çocuğuna hediye edilen "Fındıkkıran" adlı bebeğin prense dönüşmesinin anlatıldığı eserde, İzmir Devlet Opera ve Balesi gösteri sonunda büyük alkış aldı.

Bale gösterimi sonunda sahneye çıkan Başkan Büyükerşen sanatçıları tek tek tebrik ederken “Opera ve Bale Günleri’ne Eskişehirlilerin ilgisi gerçekten çok büyük. Bu 3. gösterim ve yine salonu doldurdunuz. Ben Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü’ne burada oldukları için çok teşekkür ediyor ve daha sık bu başarılı gösterileri Eskişehir’de görmek istediğimizi yenilemek istiyorum” dedi.

Eskişehir 10. Opera ve Bale Günleri 13 Ocak Pazartesi günü Ankara Devlet Opera ve Balesi tarafından sahnelenecek ‘Bir Tenor Aranıyor’ müzikal komedisi ile sona erecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.