Festivaldeki dostluk ve birliktelik tüm dünyaya örnek olsun

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Han Belediyesi tarafından düzenlenen Han’da Bahar Çiçekleri 4. Sanat ve Kültür Festivali’ne katıldı. Çakırözer, festivaldeki dostluk ve birlikteliğin dünyaya örnek olmasını diledi.

Festivaldeki dostluk ve birliktelik tüm dünyaya örnek olsun
13 Mayıs 2018 Pazar 15:35

Hanlı kadınların el emeği göz nuru hazırladıkları ürünleri de ziyaret eden Çakırözer, Anneler Günü hediyesini Hanlı kadınlardan aldı.

Çakırözer, Hanlı yurttaşlarla birlikte Eskişehir’e yapılması planlanan kömürlü termik santralden vazgeçilmesi çağrısında bulunarak, “Han Eskişehirimizin verimli topraklarına. Temiz havasına sahip. Eskişehirimize yapılacak zehir santrali Han’ımızı da etkileyecek. Han’ın temiz havasını, sağlıklı yaşamını yok etmeyin” dedi.

ERDAL ŞANLI’YA TEŞEKKÜR ETTİ

CHP’li Çakırözer Han Belediyesi tarafından 4’üncüsü düzenlenen Han’da Bahar Çiçekleri Kültür Festivali’ne katıldı. Festival’de konuşan Çakırözer Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı’ya teşekkür ederek, “Kıymetli Başkanımız Erdal Şanlı kültür ve sanat alanında büyük işlere imza attı. Han ilçemizi sadece Türkiye’de değil uluslararası alanda da tanınır hale getirdi. Bugüne kadar düzenlenen festival ve çalıştaylar ile Han’ın doğal ve tarihi güzelliklerinin yanı sıra insanının sıcaklığı, konukseverliği de dünyaya tanıtılıyor. Çalışkan belediye başkanımız Erdal Şanlı ve ekibini kutluyor, bu çalıştay ve festivalleri başlatan vizyonu için yürekten teşekkür ediyorum. Bu vizyonun Türkiye’nin dört bir yanındaki belediyelere örnek olmasını diliyorum” dedi.

HAN ‘ZEHİR SANTRALİ’ İSTEMİYOR

Çakırözer, festivale katılan yurttaşları tek tek selamlayarak, onlarla birlikte Eskişehir’e yapılması planlanan kömürlü termik santral projesinden vazgeçilmesi çağrısında bulundu. Çakırözer ve Hanlı yurttaşlar, “Eskişehirimize yapılması planlanan zehir santrali verimli topraklarımızı, temiz havamızı yok edecek. Han’da insanlar hem sağlıklı hem uzun ömürlü. Temiz havamıza. Verimli topraklarımıza kıymayın” dedi.

ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ HANLI KADINLARDAN

Çakırözer ziyareti sırasında Hanlı kadınların kendi elleriyle yaptıkları yerel yemeklerden tatmayı, organik ürünlerden almayı da ihmal etmedi. Çakırözer kadınların el emeği göz nuru eserlerini de ziyaret ederek, Anneler Günü hediyesini Hanlı kadınlardan aldı.

MÜCADELEMİZ DEMOKRASİ VE HUKUK DEVLETİ İÇİN

Çakırözer festival sonrasında, CHP Han İlçe Yönetimini de ziyaret ederek, İlçe Başkanlığı görevine seçilen Deniz Açık ve yönetimini tebrik etti. Ziyareti sırasında birlik, beraberlik ve dayanışma mesajı veren Çakırözer, “Önümüzde bir seçim var. Bizler hep birlikte Türkiye’nin içinde bulunduğu otoriter yönetim karşısında ülkemizin geleceği için genç, yaşlı, kadın erkek tüm partililerimizle omuz omuza azimli ve kararlı bir şekilde mücadelemizi sürdüreceğiz.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.