ESMEK, kadınların emeklerini Eskişehirliler ile buluşturmaya devam ediyor

Tarihi Odunpazarı Bölgesi’nde açılışı gerçekleştirilen sergide Taş Boyama Eğitmeni Nuray Diler Yıldırım ve 33 öğrencisinin birbirinden özel eserleri sanatseverlerle buluştu.

ESMEK, kadınların emeklerini Eskişehirliler ile buluşturmaya devam ediyor
11 Şubat 2020 Salı 14:01

Kurulduğu günden bu yana binlerce kursiyere hem meslek hem hobi edinme konusunda yol gösteren ve ücretsiz eğitimler veren ESMEK, kadınların emeklerini sergilemeye devam ediyor. ESMEK tarafından açılan ücretsiz Taş Boyama Kursu’na gelerek kendilerini bu alanda geliştiren kadınlar eğitmenleri Nuray Diler Yıldırım öncülüğünde hazırladıkları eserleri, Eskişehirliler ile buluşturdu. Açılışına CHP Parti Meclisi Üyesi Gaye Usluer ve CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü’nün de katıldığı sergiye, sanatseverler de büyük ilgi gösterdi. Emekleri dolayısıyla Nuray Diler Yıldırım ve öğrencilerini tebrik eden Usluer ve Süllü, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin fırsat eşitliği açısından ESMEK ile Türkiye’ye örnek olduğunu ifade ettiler.

Sergi 16 Şubat’a kadar ESMEK Turistlik El Sanatları Merkezi içerisinde yer alan ESMEK Sergi Evi’nde ziyaret edilebilecek.


Etiketler; #ESMEK #sergi
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.